OVER ONS

In 2017 is Exotiqo opgericht door Sam.

Wat begon met een passie voor lekker eten groeide uit tot het Mexican streetfood concept ‘Exotiqo’.  

Het idee was om wereldse gerechten samen te brengen in de vorm van quesadillas, iets wat toen in Nederland nog niet te vinden was! 

Dit gebeurde in een foodstand waarop je op ooghoogte kon genieten van de live cooking experience. Exotiqo reisde tot de uitbraak van Corona vele festivals af om iedereen te laten genieten van de heerlijke smaaksensaties in de vorm van quesadillas. 


Sinds 2022 is de Exotiqo formule overgenomen door Amber Beekkerk, tevens de vrouw van Sam, die ook al actief is in de festivalwereld met Belicio Ijskarren. 

Belicio is al sinds 2010 bezig met het aanbieden van schepijs op mobiele wijze, dit ging van catering klussen en straatverkoop door tot de grootste festivals binnen de EU. 

In 2018 werd de eerste zoetwaren restaurant/ ijssalon in de Koopgoot te Rotterdam onder de naam Belicio Cheatday geopend. Inmiddels zijn er over de jaren heen 6 filialen, meerdere ijswagens en foodtrucks en een heerlijke cookie webshop.


2023 is een extreem druk jaar geweest voor ons, we hebben maar liefst 2 nieuwe foodtrucks gekocht en verbouwd. We zijn 2 prachtige oldtimers rijker, wat een werk is dat geweest maar MAMAMIA wat zijn ze tof geworden!

Wij zijn te boeken met onze nieuwe trucks en foodstands voor alle catering klussen, bedrijfsfeesten, bruiloften, festivals en andere events binnen Nederland, Belgie en Duitsland!

Onze gezellige collega’s komen graag de lekkerste Mexican streetfood vers voor u bereiden op locatie onder het genot van een heerlijk Mexicaans muziekje!

Je kunt ook onze beide concepten tegelijk inhuren  https://www.belicio-ijskarren.nl

voor heerlijk schepijs en wafels op locatie) 

Volg ons vooral op Instagram @exotiqo.foodtruck voor dagelijkse updates en al onze avonturen!

 

Saludos!