‘TIME TO QUAC AND ROLL’

WAT STAAT ER OP HET MENU? 

Live-cooking op locatie, dat is nou precies wat foodtrucks zo bijzonder maakt!
De echte beleving van vers eten, geniet van de heerlijke geuren en gezellige ambiance van onze Mexicaanse foodtruck. We brengen uiteraard de gezellige Latin sfeer mee naar uw event!

Op ons menu staan natuurlijk de lekkerste Mexicaanse gerechten! Van quesadilla’s tot aan Mexicaanse borrelplanken! 

Drie soorten quesadilla’s:
Pulled chicken, rund en een Vegan variant (deze portie is wat kleiner waardoor wij nacho’s hebben toegevoegd)

Verschillende soorten nacho’s:

De regular is een portie warme nacho’s met geraspte kaas, afgetopt met de lekkerste sausjes en verse producten. Wil je het echt als een volledig gerecht serveren? Voeg dan één van onze loaded vleesvarianten toe. 

Crunchy bun’s:

De Mexicaanse bun’s serveren wij in twee varianten namelijk; Pulled chicken & pulled beef (lekker om te combineren met een portie nacho’s) 

Borrelplanken:

Je gasten verrassen met een lekker voorafje? Kies dan een van onze 2 borrelplanken. Een heerlijke nacho schaal of streetfood platter met o.a. gevulde paprika’s, nacho’s , chili popcorn, Mexicaanse balletjes, kaasjes, groentes en nog veel meer!

Op aanvraag leveren wij ook desserts van onze partner @belicio.cheats en Mexicaanse frisdrank/ cocktails. Voor onze festivals hanteren wij een aangepast menu. Zou je toch iets willen toevoegen van het catering menu? Geef dat vooral even aan bij ons offerte formulier, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.